sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Strategiasta

Ymmärrän mahdolliset riskit kun ryhdytään niputtamaan eri fasisteja yhden fasismin alle. Tämä ei hajota ja hallitse vaan tuo yhteen. Pahimmillaan fasistien lukumäärä moninkertaistuu. Samoin he, jotka eivät aikaisemmin kokeneet itseään fasistiksi - mutta tulevat nyt luokitelluiksi sellaisiksi - joutuvat vähintään uhraamaan asialle ajatuksen ja saattavat tulevaisuudessa löytää itsensä lähempää muita fasisteja.

Toisaalta uskon ja tiedän fasistien jo nyt tekevän toisilleen seuraa. On myös totuudenmukaista puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Tarkoitan, että fasismin piiriin on tuotava myös sinne ehdottomasti kuuluvat itseään maahanmuuttokriitikoiksi, traditionalisteiksi ja kulttuurikonservatiiveiksi kutsuvat fasistit. Fasisteille on tyypillistä oman ideologiansa kätkeminen. Siksi yleisen tietoisuuden lisäämiseksi on tarpeellista osoittaa kuka on fasisti ja miksi.

*

1 kommentti:

  1. KUnhan muistetaan, että kaikki "maahanmuuttokriitikot", 2kulttuurikonservatiivit" ja "traditionalistit" eivät ole fasisteja, niin tärkeä lähtökohta. Fasistit piileskelevät näissä riveissä ja yrittävät tehdä käännytystyötään hiljaisuudessa.

    VastaaPoista