keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Usein kysytyt kysymykset | Kansallinen Vastarinta

Oletteko rasisteja?

Jos ja kun rasismilla tarkoitetaan rotusyrjintää, niin olemme. Meillä on kuitenkin oma määritelmä koko sanalle, jonka perusteella emme ole.
"Totta kai voimme inhota joitakin tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat joillekin roduille ominaisia, ja asettaa eri lajeja ja rotuja hierarkioihin (...). Inhoaminen ja eriarvoistaminen ovat luonnollista toimintaa ihmiselle ja toki muillekin eläinkunnan edustajille. Syrjintä ja ei-toivotun aineksen tarkoituksellinen eristäminen on toivottavaa ja välttämätöntä."

- Kansallinen Vastarinta

Kansallissosialisti tarkoitukseelisesti eristää ukrainalaisen naisen ja lapsen 1942.

Oletteko äärioikeistolaisia?

Kyllä, olemme osa uusnatsistista äärioikeistoa. Meillä on kuitenkin oma määritelmä äärioikeistosta, jonka perusteella emme ole.
"Suomessa toimii lukuisia toisistaan irrallaan olevia äärioikeistolaisia ryhmittymiä kuten skinit, kokoomuksen vaalimökillä taannoin häiriköinyt Kansallinen Vastarinta, ja tovi sitten äärioikeistoa käsittelevään seminaariin Tampereelle pommiuhkauksen lähettänyt Suojeluskunta.com"

- YLE

Kannatatteko väkivaltaa?

Kyllä. Mutta koska emme ole tyhmiä, sanomme että emme.

"Tampereen Keskustorilla tapahtui väkivaltainen yhteenotto lauantaina iltapäivällä. Välikohtaus tapahtui Raatihuoneen luona lähellä puolueiden vaalimökkejä. Äärioikeistolainen liike Kansallinen Vastarinta ilmoittautuu verkkosivuillaan nujakan osapuoleksi."

- Aamulehti
"Kolme viime eduskuntavaalien alla Oulun kokoomuksen järjestösihteerin kimppuun vaalimökillä hyökännyttä nuorta miestä tuomittiin Oulun käräjäoikeudessa päiväsakkoihin. Tuomiot tulivat pahoinpitelystä (...) Lisäksi poliisi otti yhden tuomituista kiinni oikeudenkäynnin jälkeen kuulusteltavaksi epäiltynä sumutehyökkäyksestä vasemmistoliiton Dan Koivulaaksoa vastaan."
 - Kansan uutiset

Onko liike rikollinen?

Kyllä. Liikkeen jäseniä on tuomittu rikoksista aina johtoporrasta myöten Ruotsissa mutta myös Suomessa. Meillä on kuitenkin oma määrittely sanalle rikollinen, jonka perusteella emme ole rikollisia.

"Kolmea uusnatsia epäillään 22-vuotiaan Joakim Karlssonin murhasta(...) Kaikki kolme epäiltyä ovat natsistisen Ruotsin Vastarintaliikkeen (SMR) jäseniä. Suomen Vastarintaliike on SMR:n alisteinen sisarjärjestö."

- Takku/Expressen

"Helsingin käräjäoikeus on tuominnut Pride-kaasuiskusta syytetyt kolme miestä neljän kuukauden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin."

- HS

"Liikkeen perustaja (...) Klas Lund tuomittiin vuonna 1986 taposta ja vuonna 1991 pankkiryöstöstä uusnatsien aseostojen rahoittamiseksi."

- Wikipedia
Mikä on tavoitteenne?

Vallankaappaus ja suomalaisuuden uudelleen määrittely. Suomen kieltä olisi tarpeen myös uudistaa.
"Taistelemme integraatiota ja kulttuurista rappiota vastaan sekä vastustamme uhkaavaa kansamme sulautumista muiden rotujen ja kansanryhmien kanssa(...)Meidän on hankkiuduttava eroon Suomeen kuulumattomasta väestöstä(...)(Vallan ottaa) Suomen Vastarintaliikkeen muodostama hallitus(, joka) palauttaa perinteisen ja autoritaarisemman yhteiskuntajärjestyksen, jonka ideologiset perusteet ovat nationalismissa ja sosialismissa."

- Kansallinen Vastarinta

Haluatteko alistaa Suomen ylikansalliselle järjestölle?

Kyllä, Kansallinen Vastarinta on osa ylikansallista fasistiorganisaatiota(SMR), jonka johtaja on Ruotsissa. Päämääränämme on Suomen vapauttaminen, mutta koska organisaatiomme perustuu hierarkkisille arvoille ja johtamistavalle, tämä tarkoittaa Suomen alistamista organisaatiomme johdon alaisuuteen.

"(Kansallinen Vastarinta) on käytännössä kopio ruotsalaisesta kaimastaan, ja todennäköisesti sitä myös johdetaan Ruotsista."

Miksi vastustatte niin näkyvästi sionismia? Oletteko antisemitistejä?

Pelkäämme tosissamme sionistisen salaliiton kaappaavan maailmanvallan. Jos antisemitismi ymmärretään juutalaisvastaisuudeksi – kuten yleisesti tehdään – niin olemme. Mutta meidän mielestä antisemitismillä tarkoitetaan jotain muuta, joten vastauksemme kuuluu: emme. 

"Sionismi ei ainoastaan ole uhka Suomen kansalle, vaan myös kaikille maailman kansoille."

- Kansallinen Vastarinta

Haluatteko Suomeen diktatuurin?

Emme pyri diktatuuriin vaan hyvin läheisesti diktatuuria muistuttavaan keskusjohtoiseen järjestelmään, joka perustuu diktatuurin tapaan hierarkkisille arvoille ja johtamistavoille.

"Kansallissosialismissa keskeisintä sisältöä (on) eri ihmisryhmien välinen epätasa-arvo, johtajan (saks. Führerprinzip, johtajaperiaate) seuraaminen (...)."

- Wikipedia

SEKÄ KOLME LISÄNUMEROA:
  
Miksi Suomi tarvitsisi vallankumouksen?

Koska yksikään demokraattinen järjestelmä ei halua nostaa meitä valtaan.

Oletteko puolue? Miksi ette?

Puolueen rekisteröiminen vaatii 5000 kannattajan allekirjoituksen. Meillä ei ole niin paljoa kannattajia.

Mitä suomalaisuus merkitsee teille?

Kansamme syvintä olemusta ja olotilaa, jonka olemme itse kehitelleet valikoimalla kansallisesta perinteestä haluamiamme piirteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti